Регистрация Вход
Кино /
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я

Фестиваль "Британский театр в кино" // 2014

Производство: Великобритания

Описание:

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.
Original language with Ukrainian subtitles.

ДВАНАДЦЯТА НІЧ / TWELFTH NIGHT

Країна: Великобританія, 2012
Тривалість: 186 хв
Режисер: Тім Керролл
В прокаті з: 29.07.2014
Актори: Стівен Фрай, Марк Райленс, Семюель Барнетт, Ліам Бреннан, Пол Чахіді, Джон Пол Конноллі

Постановка Шекспірівського театру «Глобус»

П'єса Вільяма Шекспіра
Художник Дженні Тайремені
Композитор Клер ван Кампен

«Дванадцята ніч» - комедія заплутаних романтичних відносин, що іскрить найбільш витонченими діалогами, коли-небудь написаними Вільямом Шекспіром.
Всі ролі у виставі (як і належало за часів Шекспіра) виконуються виключно чоловіками. Костюми, музика і хореографія в цьому спектаклі також створені за образом і подобою тих, що були можливі в «Глобусі» 17 століття.

• Виконавець ролі Мальволіо, Стівен Фрай, найбільш відомий по телесеріалам «Дживс і Вустер» (Jeeves and Wooster, 1990) і «Шоу Фрая та Лорі» (A Bit of Fry and Laurie, 1987). Для актора цей спектакль став першим за 18 років.
• Виконавець ролі Олівії, Марк Райленс, є першим художнім керівником театру «Глобус» (1995-2005). Марк Райланс - відомий театральний актор, який виконував ролі в таких шекспірівських п'єсах, як: «Гамлет» , «Ромео і Джульєтта» , «Буря» , «Багато шуму з нічого», «Як вам це сподобається» , «Макбет» , «Генріх V», «Річард II» і «Річард III».


ЗАГАДКОВЕ НІЧНЕ ВБИВСТВО СОБАКИ / THE CURIOUS INCIDENT OF THE DOG IN THE NIGHT-TIME

Країна: Великобританія, 2012
Тривалість: 165 хв
Режисер: Меріенн Елліотт
В прокаті з: 5.08.2014
Актори: Люк Тредуей, Нів К'юсак, Пол Ріттер, Уна Стаббс, Нікола Уокер, Меттью Баркер



П'єса Саймона Стівенса за романом Марка Хеддона

Художник Баррі Крісті
Світло Пол Констебль
Сценографія Скотт Грем і Стівен Хоггетт
Композитор Едріан Саттон

Перед 15-річним Крістофером лежить мертвий сусідський собака - його закололи вилами. На годиннику сім хвилин на першу ночі, і хлопчик - головний підозрюваний. Щоб розслідувати загадкове вбивство тварини, він записує всі факти, хоча батько забороняє йому втручатися в цю історію. У Крістофера гострий розум, він сильний в математиці, але мало що розуміє в повсякденному житті. Він не виносить дотиків, не довіряє незнайомим і ніколи не сходить зі звичного шляху. Крістофер ще не знає, що розслідування переверне все його життя.

• Детективний роман Марка Хеддона «Загадкове нічне вбивство собаки» розійшовся тиражем більше 2 мільйонів екземплярів і був нагороджений престижною Уїтбредівською премією як краща книга року у 2003 р.
• Режисер Меріенн Елліотт відома своєю постановкою «Бойовий кінь», що принесла їй всесвітню славу і премію «Тоні».
• Драматург Саймон Стівенс - володар Премії Лоуренса Олів'є та інших театральних нагород. У Національному театрі ставилися його п'єси «Харпер Ріган» і «На березі цілого світу», режисером яких також була Меріенн Елліотт.


БУРЯ / THE TEMPEST

Країна: Великобританія, 2013
Тривалість: 180 хв
Режисер: Джеремі Херрін
В прокаті з: 12.08.2014
Актори: Роджер Аллам, Джессі Баклі, Колін Морган, Джеймс Гарнон, Тревор Фокс та інші



Постановка Шекспірівського театра «Глобус»

П'єса Вільяма Шекспіра
Художник Макс Джонс
Композитор Стівен Уорбек

Чарівник Просперо, законний герцог Мілана, повалений і вигнаний з міста рідним братом Антоніо - не без допомоги короля Неаполя, Алонзо - і тепер тримає шлях на зачарований острів. Разом з ним - юна дочка мага Міранда, його слуга Калібан і дух повітря Аріель. Щоб помститися кривдникам, Просперо, відкривши чарівні книги, таємно передані йому вельможею, викликає бурю на морі - саме в той момент, коли його брат і король повертаються з весілля дочки Алонзо. Корабель тоне, ті пасажири, що зуміли врятуватися, потрапляють на острів - в тому числі і син короля Неаполя, Фердинанд. Там він зустрічає Міранду, і молоді люди закохуються один в одного...

• Роджер Аллам, виконавець ролі чарівника Просперо, - володар премії Лоуренса Олів'є за роль Фальстафа в дилогії «Генріх IV», поставленої Шекспірівським театром «Глобус» в 2010 році. Серед останніх робіт актора - детективний телесеріал ITV «Молодий Морс» (Endeavour, 2012).
• Колін Морган, який зіграв духа повітря Аріель, найбільше відомий завдяки телесеріалу BBC «Мерлін» (Merlin, 2008). Знімався також в епізоді популярного науково-фантастичного серіалу "Доктор Хто" (Doctor Who, 2005). У 2013 році разом з Беном Уішоу, Руперт Грінт, Бренданом Койл і Деніелом Мейсом грав на сцені театру Гарольда Пінтера у виставі «Моджо» за п'єсою англійського драматурга Джеза Баттеруорт.


МОНТІ ПАЙТОН НАЖИВО (МАЙЖЕ) / MONTY PYTHON LIVE (MOSTLY)

Жанр: скетч-шоу
Країна: Великобританія, 2014
Тривалість: 210 хв
Режисер: Обрі Пауелл
В прокаті з: 19.08.2014



19 серпня на українських глядачів чекає довгоочікуваний неймовірний камбек британської комік-трупи “Монті Пайтон” - на великому екрані прямо з Лондона!

Ювілейне шоу під назвою “Монті Пайтон наживо “майже” транслюватиметься на кіноекранах майже двох тисяч кінотеатрів Великої Британії та всього світу.

У новому шоу візьмуть участь п'ять учасників створеного в середині 1960-х гурту — Террі Джонс, Джон Кліз, Майкл Пейлін, Ерік Айдл і Террі Гілліам. “Монті Пайтон” покажуть старі хіти, новий матеріал і скетчі, які вони ніколи не демонстрували на сцені.

Востаннє живий виступ гурту відбувся в липні 1980 року в США. У Лондоні коміки востаннє виступали в 1974 році. А останнім спільним проектом трупи був фільм “Сенс життя за Монті Пайтоном”, що вийшов у 1983 році.


ДОКТОР ФАУСТ / DOCTOR FAUSTUS

Країна: Великобританія, 2011
Тривалість: 158 хв
Режисер: Меттью Данстер
В прокаті з: 26.08.2014
Актори: Артур Дарвілл, Пол Хілтон, Найджел Кук, Фелікс Скотт, Беатріз Роміллі, Шарлотта Брум



Постановка Шекспірівського театру «Глобус»

П'єса Крістофер Марло Художник Пол Уиллс Композитор Джулз Максвелл Доктор Фауст, охоплений жагою до знання, кидає навчання заради занять магією і укладає угоду з дияволом: якщо Мефістофель буде служити Фаусту за життя, доктор віддасть свою душу дияволу після смерті. На час цієї театральної вистави сцена «Глобуса» перетвориться на поле битви між Люцифером й ангелами за душу однієї людини.

П'єса Крістофера Марло «Доктор Фауст» вважається однією з найбільш значних і відомих трагедій, написаних до Шекспіра.

• Виконавець ролі Мефістофеля, Артур Дарвілл, відомий роллю в телесеріалі ВВС «Доктор хто» (Doctor Who, 2005).
• П'єса заснована на стародавній легенді про доктора Фауста.
• У свій час вважалося, що комедійні епізоди в п'єсі були додані іншим автором. Однак більшість сучасних дослідників сходяться на думці, що комедійні фрагменти - невід'ємна частина п'єси «Доктор Фауст». Вони наочно ілюструють зміни в характері головного героя, відповідаючи задуму автора, і, отже, могли бути написані тільки Крістофером Марло.


ЯК ВАМ ЦЕ СПОДОБАЄТЬСЯ / AS YOU LIKE IT

Країна: Великобританія, 2009
Тривалість: 149 хв
Режисер: Теа Шерок
В прокаті з: 2.09.2014
Актори: Наомі Фредерік, Джек Лескі, Філіп Берд, Брендан Г’юз, Лора Роджерс

Постановка Шекспірівського театру “Globe”

П’єса Вільяма Шекспіра Художник: Дік Берд Композитор: Стівен Уорбек

Розалінда - юна донька герцога, вигнаного з власних володінь молодшим братом Фредеріком. Незважаючи на те, що її батько змушений ховатися в Арденському лісі, сама дівчина живе при дворі та товаришує з дочкою узурпатора, Селією. Одного разу в палаці з’являється Орландо, який одразу ж закохується в Розалінду. Дядя дівчини шаленіє через це - і проганяє її. Олівер, старший брат Орландо, тим часом готує каверзи, і тому Орландо змушений покинути батьківський дім разом зі своїм вірним слугою. Він також вирушає в Арденський ліс - щоби знайти старого герцога. Там він зустрічає Розалінду, але не впізнає її, бо дівчина переодягнена в чоловіче вбрання. Орландо зізнається своєму новому “другу”, що закоханий в Розалінду, і тоді “друг” пропонує йому допомогу в любовних справах.

• Джек Лескі знімався в телесеріалі ITV “Молодий Морс” (Endeavour, 2012) і фільмі Гая Річі “Шерлок Холмс: Гра тіней” (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011).
• Композитор вистави, Стівен Уорбек, написав музику до телесеріалу BBC “Порожня корона” (The Hollow Crown, 2012), а також до фільму “Закоханий Шекспір” (Shakespeare in Love, 1998), за який був нагороджений премією “Оскар”.


ЦЕЗАР І КЛЕОПАТРА / CAESAR AND CLEOPATRA

Країна: Канада, 2009
Тривалість: 131 хв
Режисер: Дес МакАнуфф
В прокаті з: 9.09.2014
Актори: Крістофер Пламмер, Ніккі М. Джеймс, Дайен Д’Акіла, Пітер Дональдсон, Тімоті Д.Стікні

Постановка Шекспірівського фестивалю в Стратфорді (Канада)

П’єса Бернарда Шоу

Під місячним світлом Клеопатра безтурботно спить у лапах сфінкса - в цей же час Цезар задумливо прогулюється поряд. Давньоримський полководець вирішує заговорити зі сфінксом, і той відповідає йому ніжним жіночим голосом. Спочатку Цезар вирішує, що власник цього голосу сам сфінкс, проте через мить полководець розуміє, що голос належить прекрасній дівчині Клеопатрі. Цариця, в свою чергу, не впізнає Цезаря і тому розмовляє з полководцем, як зі звичайною добродушною людиною, з якою можна поділитися своїми страхами і сумнівами.

• Крістофер Пламмер - канадський актор кіно, театру та телебачення, володар премій “Оскар”, “Золотий Глобус”, “Тоні”, BAFTA та багатьох інших. Виконував ролі у фільмах “Звуки музики” (The Sound of Music, 1965) та “Ігри розуму” (A Beautiful Mind, 2001), знімався разом з Хітом Леджером, Джонні Деппом і Джудом Лоу в картині Террі Гілліама “Імаджинаріум доктора Парнаса” (The Imaginarium of Doctor Parnassus, 2009), також брав участь у зйомках стрічки Девіда Фінчера “Дівчина з татуюванням дракона” (The Girl with the Dragon Tattoo, 2011) за романом шведського письменника Стіга Ларссона.

Комментарии к фильму "Фестиваль "Британский театр в кино" "
UznSO (гость)
Medication prescribing information. Brand names.
<a href=“https://lyricafor.top“>where buy cheap pregabalin for sale</a> in the USA
All information about drugs. Get information here.
26.04.2021 15:33
Janiceplala (гость)
cost of cialis without insurance <a href=“https://mycialistabs.com/“>how to get cialis</a> cialis daily dose
30.04.2021 15:27
Tiffanybof (гость)
canadian pharmacy cialis <a href=“https://toptadalafiltabs.com/“>cialis tablet</a> what is cialis taken for
02.05.2021 03:45
Rebeccawigma (гость)
service your community essay <a href=“writemyessayslfd.com/“>writing college essays</a> it service essay
06.05.2021 06:37
Francessnupe (гость)
sildenafil cost <a href=“https://mrviagrashop.com“>viagra walgreens</a> alternative to viagra
07.05.2021 02:07
PirIU (гость)
linkedin on resume <a href=“https://writingacoverletteronline.com/“>skills and qualifications for resume</a> adjectives for resumes
13.05.2021 00:44
WxgFN (гость)
buy viagra online <a href=“https://sildenafilviagratop.com“>sildenafil</a> sildenafil citrate 20 mg
15.05.2021 07:38
VckIY (гость)
cialis professional <a href=“https://topcialistabs.com/“>cialis generic</a> viagra vs. cialis
16.05.2021 20:37
SefOG (гость)
Medication information leaflet. Brand names.
<a href=“https://prozac247.top“>cheap prozac prices</a> in Canada
All what you want to know about medication. Read here.
02.06.2021 13:31
IbdDB (гость)

<a href=“https://domalech.ru“>where to get cheap trazodone</a>
19.07.2021 07:56
Добавить комментарий:


Имя:

Комментарий:

Защитный код:

Реклама